Tisdag

Publicerat: 2011-11-29 | 17:50:33 i Every day
Jaa, idag är det tisdag, bara så att alla vet liksom ;) Idag var vi på tingsrätten, på det där misshandelsmålet, det var inte med något vittne eller någon advokat, han som hade misshandlat talade för sig själv, vilket jag tyckte var skitmodigt och han gjorde det bra också! Det som var lite tråkigt var att han var helt med, erkände och när dom frågade hur han ställde sig till skadeståndet som dom ville ha på 6 500 sa han "ja, det är väl bara att betala det", det hade varit roligare om han inte erkände eller inte ville betala eller nåt. Och åklagaren kan ha varit den tråkigaste tant jag har lyssnat på på länge, jag lyssnade inte så noga när hon pratade (a) Men jag försökte faktiskt! Men en jätteknepig grej, när dom frågade han som hade misshandlat om han hade nåt mer att tillägga så berättade han att han skulle anmäla dne killen som han hade misshandlat för mordhot, för han hade hotat honom och sagt att hans kompisar skulle döda honom, efteråt när dom var utanför, och när han skulle anmäla det så la polisen ner på en gång, tog det inte seriöst alls och sa att det inte var bra om han anmälde för det skulle bli så mycket tjafs, det var helt sjukt ju! han borde anmäla dom poliserna/polisen gjorde så! Och jag tyckte nog att han som hade blivit misshandlad var kontigare och läskigare än han som hade misshandlat, kallade random folk för knarkare och grejjer, och mordhotat och sånt ju, aa, han var lite knepig.
Aa, och sen när jag kom hem så har jag typ inte gjort någonting :P

Trött!

Publicerat: 2011-11-28 | 18:08:45 i Every day
Jag skrev faktiskt ett ordentligt inlägg när vi hade svenskalektion men sen så slutade internet fungera så jag kunde inte publicera den och så sparades det inte, så jag har inte orkat skriva något nytt, men jag gör det nu istället.
Har varit fett seg hela dan idag, vet inte varför, när jag vaknade var jag ganska pigg, men sen så blev det bara värra och värre som dagen gick. Skirdrygt, menmen, det blev bättre när jag kom hem och tog en dusch :) Efter duschen myste jag ner mig i onepiecen och började plugga, men det var jättetråkigt, så jag satte igång vampire diaries bara så det skulle ladda och sa till mig själv att om jag var duktig skulle jag få kolla när det hade laddat helt klar, vilket tog ett bra tag för den hemsidan är så himla seg :p Men nu ska jag väl plugga lite till antar jag, jag måste få färdigt den där ekonomiuppgiften nån gång!!
Så, ja, vad har ni för er, medans jag bara sitter och pluggar?
/Julia

Underbar ridlektion!

Publicerat: 2011-11-25 | 22:04:31 i Every day
Idag hade jag utvecklingssamtal, blää! Fastte det gick ju i och för sig bra (a) Moahah, även att jag har (nu då, det är ju bara preliminärt, dom riktiga betygen sätts ju inte förens till sommarn) B i svenska! Ibland är man grym asså! :D Allt annat va också bra, hon sa till och med att mamma och pappa skulle vara stolt över mig :p Hahah och där satt jag och skämdes, asså jag hatar verkligen utvecklingssamtal, säger dom nåt dåligt skäms jag för att jag inte har gjort bra ifrpn mig och säger dom bra saker så skäms jag för att jag har gjort bra ifrån mig :p
Sen hade jag ridlektion på kvällen och det gick skitbra! :DD Först när jag gjorde i ordning Jaxon va han som han brukar, ville inte, backade undan och halsen fick jag inte röra över huvud taget. Sen i början på lektionen var han också som han brukar, ville inte komma loss och form va ju inte att tänka på. Sen var det som om nån knäppte med fingrarna och han gick skitfint!  Blev lite irriterad ibland när jag skulle böja han så då"blev han lite tvär, och han höll inte formen överdrivet bra i öppnan och slutan men han va jätteduktig om man jämför med hur han brukar vara! Och sen efter lektionen fick jag borsta halsen hur mycket jag ville, till och med undersidan på halsen som har varit ett stort no-no förut! :DD Jag blev så himla glad! :D Så nu hoppas jag att det inte bara va en engångsgrej utan att det faktiskt börjar vända med honom ;)
Och bara för att jag sitter på skoldatorn har jag inga bra bilder på han, men här kommer en endå :)

Jag hatar rubriker! Vet aldrig vad jag ska skriva! ;)

Publicerat: 2011-11-22 | 20:37:20 i Every day
Fick bli en bild på en kvällstrött Julia, men det får ni stå ut med ;)
Nu så pluggar jag franska, har några uppgifter kvar att göra och så ska jag finslipa lite på uttalet å den dära dumma texten vi ska gträna på tills imårrn. Och imårrn får vi förmodligen tillbaka våra prov också! :D Det känns faktiskt som att det gick rätt bra, men man vet ju aldrig med prov ;) Och på tal om prov så skrev jag ett idag, i engelska, det va inte så överdrivet svårt, jag va osäker på aposrofer bara, men det kändes som att det gick bra ändå :)
Imårrn kommer storasyster hem också! :D Stooor tummen upp på det! :D Plus att jag ska va med Olivia imårrn, imårrn kommer va en bra dag! ;) Och Martin kommer på torsdag han med (eller ja, jag tror iaf det, det kan ha varit så att mamma sa att han kanske skulle komma eller förmodligen, men aja, han ska hit iaf ;))
Menmen, nu ska jag fortsätta plugga!
/Julia

Svenska

Publicerat: 2011-11-21 | 12:27:37 i Every day
Om fem minuter börjar svenskan, ingen är här -.- Men jag vet iaf att lotta ska komma, men nästan alla andra åker hem för vi jobbar med en skrivuppgift som man får jobba med hemma om man vill men eftersom att jag måste redovisa boken som vi har läst måste jag var kvar :/
Menmen, sen kommer jag hem, då blir det franska för hela slanten ett tag och efter det företagsekonomi, kunde fått en bättre eftermiddag men varför klaga, jag kommer iaf ha sällskap av mitt chai-te :D
Kul att det enda jag har att blogg om är plugg xD Hahah, men det kommer nog up nåt roligt snart :)

Maat!

Publicerat: 2011-11-20 | 18:21:25 i Every day
Nu så sitter jag här uppe, rummet är städat och jag sitter och pluggar på franska glosorna (och tittar på glee, men det behöver vi ju inte prata högt om). Och jag är hungrig som jag vet inte vad! :p Ikväll ska vi äta lasagne, mmmmmmm är det enda jag har att säga om det! Hoppas det blir klart snart, jag tyckte jag hörde tallrikar och bestick skramla så nu dukar dom kanske, då är det nog snart klart ;)

Ridning

Publicerat: 2011-11-18 | 16:15:25 i Every day
Sitter uppe på mitt rum och väntar på att klockan ska bli halv fem nu, sen bär det av till stallet! :D Ska (förmodligen) ha Jaxon, dressyr ska vi rida, men jag har ingen aning om ad vi ska göra :P Men det blir nog bra :)
Och jag skulle egentligen till tandläkarn det 29 men igår ringde dom och måsta boka om mig så nu ska jag dit på torsdag!! Jag vill verkligen inte!! Tur att mamma ska med ;)
Och sist men inte minst, på onsdag kommer Frida äntligen upp hit, kanske Martin också! :DD Det kompenserar ju tandläkarbesöket på torsdag så det blir nog en bra  vecka ändå :)

Matteprov!!

Publicerat: 2011-11-17 | 09:34:33 i Every day
Sitter här nu med Cissi och Izzy, om en halvtimme börjar matteprovet :s Jag kommer att döööö! :O Plus att jag inte mår nå bra så jag tror jag går hem efterprovet :/ Vääärldens huvudvärk :/
Och igår va vi och kolla på breaking dawn! :D Sjukt jäkla underbart bra film! :DD
Och sen ikväll så ska jag på öppet hus på skolan och stå vis ekonomibordet där och va go och gla i tre timmar med en kille i min klass och så får jag en biobiljett! :D Fett nice :D
Förresten så kommer jag skriva om "dag 3" sen när jag kommer hem :)

Dag 2 - min första kärlek

Publicerat: 2011-11-12 | 13:12:12 i Every day
Hahah, jaa, jag tycker den här rubriken är lite lullig så jag kommer inte kunna ta det här seriöst :P
Aa, första killen jag va kär i vet jag inte riktigt om jag kommer ihåg men jag har föör mig att det va en kille som är ett år yngre än mig, vi gick på samma skola i låg- och mellanstadiet. Fast han fick aldrig reda på det (inte vad jag vet iaf ;P).
Sen så har vi ju min första kärlek som jag fick på stallet, världens sötaste lilla C-ponny som heter Fiffi ^^ Kommer fortfarande ihåg hur lessen jag va när jag inte kunde rida henne längre ^^Fick min första gallop med henne också ;D
Hahah, ja, som sagt, jag kan inte ta sånt seriöst, tycker det är sånt som man bara gör i film typ x) Men aja, ni fick väl veta liite om det iaf ;)

RSS 2.0